Idag har den välkända komponenttillverkaren ABIT tillkännagivit deras nya BulletProof technology. BulletProof är mer eller mindre en kvalitetsstämpel som ABIT kommer att sätta på sina moderkort. Det är fyra primära delar som utgöt ABITs BulletProof technology och det är Kvalitet, Stabilitet, Tillförlitlighet och ABIT Engineered.Man kan fråga sig vad dessa fyra riktmärken betyder och vad ABIT gjort för att urskilja sig från sina konkurrenter på dessa områden. Här nedan har vi en kort förklaring på vad ABIT själva säger sig ha gjort för att förbättra deras produkter.


Kvalitet – ABIT använder sig enbart av kondensatorer tillverkade i Japan som ger optimal kvalitet fast vid ett flera gånger så högt pris.


Stabilitet – ABITs moderkort använder sig av ett 4-fassystem för strömförsörjning. ABITs moderkort stresstestas även för att verkligen testa deras stabilitet.


Tillförlitlighet – Genom att testa olika komponenter på sina moderkort kan ABIT ge information om vilka produkter som funkar bra med deras moderkort. De som fungerar bra blir märkta med ABIT Approved Seal.


ABIT Engineered – Detta är en teknik vi sett sedan tidigare hos ABIT och omfattar olika unika egenskaper på moderkorten som t.ex. kan öka överklockningspotentialen eller användarvänligheten.


ABIT har de senaste åren satsat hårt på deras kvalitetsstämpel bland återförsäljare och konsumenter. Nu verkar det som att man kommit en bra bit på vägen i.o.m. ABIT BulletProof Technology. Huruvida denna nya satsning håller vad den lovar återstår att se men i våra ögon är det en mycket positiv utveckling på en marknad som annars känns mer och mer stressad mot snabb och kortsiktig vinst.


Mer information om ABITs produkter och deras BulletProof Technology kan man hitta här.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid