Battlefield 4 är ett av de mest populära multiplayer spelen på PC-marknaden idag men spelhuset EA vill gärna se fler spelare i Battlefield varför man nu utannonserat en gratisvecka på deras spelportal Origin. Gratisveckan gäller både singel- och multiplayer-delen av spelet och fortlöper till den 14:e augusti.

Det är inte första gången vi ser liknande erbjudande från speltillverkare men de brukar sällan vara så pass långa som en hel vecka och kanske kan ses som en mindre tröst för suktande spelare i väntan på det nyligen försenade Battlefield Hardline.

Som ny Battlefield 4-spelare kan man ladda ner spelet innan den 14 augusti kl 24.00 och aktivera sin 168 timmars spelklocka när man själv känner för det.

I kölvattnet av EA:s fria spelvecka passar vi även på att bjuda på en lista över de bäst presterande grafikkorten i den grafiskt imponerande men också tungdrivna speltiteln. Här nedan finns prestandasiffror över ett drygt 30-tal grafikkort i prisklassen 2 500 kronor till 6 000 kronor som utgör grundstommen i Svenska Grafikkortsguiden Prestandaklass. Förutom upplösningen 2 560 x 1 440 pixlar finns det även resultat med 1 920 x 1 080 pixlar samt 5 760 x 1 080 pixlar att hitta i Sveriges största test av prestandagrafikkort.

De bästa prestanda-grafikkorten i Battlefield 4

Nvidia har med sin fullsmetade GK110 GPU tagit över kommandot i Battlefield 4 där Geforce GTX 780 Ti samt extra påkostade Geforce Titan Black ligger i täten. Men AMD är också ruskigt starka med sina Hawaii-baserade grafikkort i Radeon R9 290-serien där inte minst Radeon R9 290 är ett mycket prisvärt prestandaalternativ.

För den som vill hitta våra regelrätta grafikkortsrekommendationer ber vi er att läsa vidare i Svenska Grafikkortsguiden där du hittar massvis med prestandatester, överklockningsresultat och detaljerade analyser av grafikkortens kylare.

Relaterade artiklar:

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
GadgetyAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Gadgety
Medlem
Gadgety

”De bästa prestanda-grafikkorten i Battlefield 4” Hur ändras listan om man kör med Mantle?

Gadgety
Medlem
Gadgety

[quote name=”Anton Karmehed”][quote name=”Gadgety”]”De bästa prestanda-grafikkorten i Battlefield 4″ Hur ändras listan om man kör med Mantle?[/quote]Då ökar AMD-korten med ett par fps i detta test. Men det ska sägas att just denna tunga testslinga om något är bättre lämpad för AMD:s kort så den generella spelupplevelsen är väl representerad av siffrorna ovan. Tyvärr är det ett helvete att testa grafikkort med Mantle och patchen för detta kom utan efter att vi börjat större delen av vår datasamling.[/quote] Tack för ditt svar! Jag tror att jag förstår vad du menar med ”ett helvete” – testerna innebär ytterligare en dimension och… Läs hela »