När Microsoft offentliggjorde Windows Phone 8 i somras var företaget mycket tydligt med att det inte skulle fungera på några av de dåvarande aktuella Windows Phone-enheter. Det utlovades dock en stor uppdatering vid namn 7.8 som kan se dagens ljus redan imorgon?

I samband med offentliggörandet av Windows Phone 8 räknade Microsoft med många besvikna kunder som köpt deras Windows 7.5-enheter. Företaget hade därför föreberett en större uppdatering till de äldre modellerna vid namn Windows Phone 7.8. Uppdateringen kommer med främst visuella skillnader på startskärmen men även mindre ändringar i funktionalitet, som möjligheten att ha Wifi aktiverat när telefonen är i vila.

Nokia-Lumia-510-jpgBudgetluren Nokia Lumia 510 ska lanseras med Windows Phone 7.8, utan chans till framtida uppdateringar

Nokias kommande budgetmodell Lumia 510 demonstreras redan med det nya versionsnumret och ska även ha börjat synas i diverse reklamkampanjer. Men någon version 7.8 har ännu inte kommit på tal från Microsofts sida sedan de pratade om det i sommar. Nu rapporterar dock WMPoweruser att uppdateringen kan börja skickas ut redan imorgon. Att Windows Phone 7.8 släpps imorgon låter inte särskilt sannolikt då vi borde hört någonting tidigare. Men samtidigt kan vi inte avfärda uppgifterna helt då vi varit med om större överraskningar tidigare.

Om det verkligen stämmer finner vi det dock otroligt att Sverige är en av de första länderna som kommer få uppdateringen. I vilket fall som helst så är det på tiden att någonting händer på den här fronten, då vi får se Windows Phone 7.8 som ett mindre plåster på såren åt de tidiga anhängarna till Windows Phone.


Relaterade artiklar:

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Tempel Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Tempel
Medlem
Tempel

Trodde 8an var det nya på deras plattform?