Jag tyckte det var dags för lite kylflänsar, så här kommer tre stycken som kostar under 400Kr.

Först ut så har vi TweakTown som har tagit en titt på en av Thermaltakes lite mer ”seriösa” modeller, nämligen Volcano 7. Den har en kopparkärna precis som den förra Volcano men denna har en 80mm fläkt istället för 60mm och är snäppet större. Den följer dock Thermaltakes trend att göra snygga kylflänsar då den är blåfärgad, mycket fin måste jag säga.
Recensionen läser du hos TweakTown

Nästa kylfläns har Overclocker Cafe recenserat och kommer från Akasa, nämligen Silver Montain. Den är väldigt lik Kanie’s Hedgehog i designväg fast denna är helplätterad i silver. Fläkten som kommer med är den trevliga Black Label Deltan som älskar att göra oväsen, dock också kyla ner med bragd.
Recensionen finner du hos Overclocker Cafe

Sist men inte minst så har vi Common Grounds. De har tagit en titt på Dynatrons DC1206BM-L638. Vid en första titt så ser denna kylare lite rolig ut då fläkten är högre än själva kylflänsen, mycket högre. Detta beror på att den är utrustad med Deltas senaste 60mm fläkt som är närmare 4cm hög. DC1206BM-L638 är förövrigt en Aluminium kylfläns med många fenor som är väldigt tunna.
Den recensionen hittar du hos Common Grounds

Diskutera nyheterna i forumet

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid