Det ser ut att bli lillejulafton redan på tisdag den 7 december för oss datorentusiaster. Vi har redan sedan tidigare avslöjat att NVIDIA lanserar sitt nya prestandagrafikkort GeForce GTX 570 under tisdagen, men på mjukvarusidan får nu World of Warcraft Cataclysm stöd av 3Dmark 11 och Googles mobila Chrome OS operativsystem.

Futuremark bekräftade i slutet på veckan att man spikat ett nytt lanseringsdatum för sin nya testsvit 3DMark 11. Datumet blev passande den 7 december, alltså samma dag som GeForce GTX 570 debuterar.

Nu har det även kommit uppgifter om att Google samlar media för ett pressevent i San Francisco tisdagen den 7 december och det är företagets Chrome-avdelning som står för inbjudan. Exakt vad man tänkt presentera är oklart, men allt tyder på att man i sämsta fall ger en närmare titt på det kommande mobila operativsystemet, andra rykten har även pratat om Chrome Web Store som ska vara grunden för de webbapplikationer företagets nya operativsystem förlitar sig på.

googlechromeevent-lg

Den 7 december kommer med andra ord bli en hektisk men spännande dag, se till att kika in här under dagen för mer information om både det ena och det andra.

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
slusken Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
slusken
Medlem
slusken

Jag som hade hoppats på att det skulle vara Android 2.3 som skulle pressenteras den 7e 🙁