HP Spectre x360 är namnet på den amerikanska datortillverkarens senaste Windows-hybrid. Produkten kan användas som bärbar dator eller surfplatta genom en enkel rotation av skärmen. Till skillnad från många andra Windows-hybrider från HP, skeppas Spectre x360 med god byggkvalitet som kan utmana några av markndens bästa produkter.

Under de senaste tre åren har HP lanserat många bärbara Windows-datorer som varit utrustade med vridbara skärmar som gjort dem till både små bärbara datorer och stora surfplattor. Många av företagets produkter har dock riktat sig till användare med en liten budget. Spectre x360 blir nu en av få modeller från HP som erbjuder både god industriell design och en vridbar skärm.

Den nya modellen kommer utrustad med en 13,3 tum Full HD-upplöst skärm som sägs erbjudas med en högre upplösning i framtiden. Innanför dess ljusa skal finns ett av Intels senaste Core i5- eller i7-chipset, upp till 8 gigabyte arbetsminne, upp till 512 gigabyte M.2 SSD-baserat lagringsutrymme och ett batteri som sägs ta produkten genom 12 timmar användning.

HP Spectre x360 kommer till svenska butiker i två konfigurationer om drygt tre veckor med ett pris runt 11 000 kronor respektive 15 000 kronor.

Relaterade artiklar:

Följ Nordichardware här

NordicHardware Youtube – https://www.youtube.com/nordichardware
NordicHardware Facebook – https://facebook.com/NordicHardware 
NordicHardware Twitter – https://twitter.com/nordichardware
NordicHardware Google+ – https://plus.google.com/102413880260864582313/

Annons

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
En annan Korven Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
En annan Korven
Gäst
En annan Korven

Alldeles för tung! Dessutom såg den inte ut att vara fläktlös.
Nu siktar jag förvisso just på fläktlös annars anser jag det vara bra om ni även kan visa undersidan så man ser ifall det är något insug och hur det i så fall ser ut.