På CES-mässan i Las Vegas presenterade Asus sin nya Android-telefon, ZenFone Zoom. Telefonen sticker ut ur mängden genom att erbjuda en högupplöst kamera med tre gånger optisk zoom. Vid presentationen hölls produkten bakom glas men nu har vi fått tag på ett första exemplar att klämma på.

Asus ZenFone Zoom har en 5,5 tum Full HD-upplöst skärm, precis som många andra telefoner på marknaden. Till skillnad från konkurrenterna har dock Asus ZenFone Zoom en kamera med optisk zoom. Detta är inget nytt för användare av produkter så som Samsungs Galaxy Zoom men den stora nyheten är att Asus:s modell har ett inbyggt objektiv och att telefonen ändå är relativt tunn.

https://www.nordichardware.se/images/sitegraphics/fullimages/fullimages/fullimages/fullimages/smartphone_guiden.pngAsus verkar knappast vara redo för att lansera sin telefon än men företaget siktar på en lansering i slutet av årets andra kvartal med ett pris runt 400 dollar, så räkna med en svensk prissättning på cirka 3 500 till 4 000 kronor.

Relaterade artiklar:

Följ Nordichardware här

NordicHardware Youtube – https://www.youtube.com/nordichardware
NordicHardware Facebook – https://facebook.com/NordicHardware 
NordicHardware Twitter – https://twitter.com/nordichardware
NordicHardware Google+ – https://plus.google.com/102413880260864582313/

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid