Det finska företaget Jolla visar sin första surfplatta. Tillsammans med den nya hårdvaran visas ett helt nytt operativsystem med ett nytt användargränssnitt och nya funktioner, som också kommer användas av företagets smartphone. Vi tar en nära titt på hårdvaran och lär känna det nya operativsystemets design och funktionalitet.

När Nokia lämnade Symbian och MeeGo för att fokusera på Windows Phone valde vissa anställda att fortsätta utveckla Europas enda mobila operativsystem. Resultatet blev företaget Jolla och operativsystemet Sailfish OS som lanserades år 2013. Nu närmar sig lanseringen av Jolla Tablet och Sailfish OS 2.0. Denna gången handlar det om en surfplatta och ett nytt operativsystem med ett nytt användargränssnitt och många nya funktioner.

https://www.nordichardware.se/images/sitegraphics/fullimages/fullimages/fullimages/fullimages/smartphone_guiden.pngJolla Tablet säljs över webben och kan beställas för 250 dollar. Lansering sker i sommar tillsammans med det nya operativsystemet.

Relaterade artiklar:

Följ Nordichardware här

NordicHardware Youtube – https://www.youtube.com/nordichardware
NordicHardware Facebook – https://facebook.com/NordicHardware 
NordicHardware Twitter – https://twitter.com/nordichardware
NordicHardware Google+ – https://plus.google.com/102413880260864582313/

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid