Lenovo Vibe Shot är en ny Android-smartphone från Lenovo som erbjuder avancerade fotofunktioner. Telefonen sägs ta bra bilder och har en design som påminner mycket om traditionella kameror. För dig som tar många selfies säljs den också med en selfie-lampa som monteras i telefonens 3,5 mm hörlursuttag.

Lenovo Vibe Shot presenteras nu som ny en Android-smartphone med fokus på fotografering. Produkten har landat i våra händer och vi har tagit en närmare titt på dess design, dess nya fotoapp och dess selfietillbehör.

Vibe Shot är en Android-telefon, som en i mängden, men sticker ut något genom att erbjuda en extra hårdvaruknapp som kan ställa in kamerans mjukvara i ett av två olika lägen. Det ena läget är tänkt att användas av vana användare som gärna har full koll på kamerans inställningar och det andra läget är helautomatiserat. Telefonens huvudkamera tar 16 megapixelbilder medan den frontmonterade kameran tar 8 megapixelbilder. Huvudkameran stabiliseras av optisk bildstabilisering och bilderna kan visas på telefonens fem tum stora Full HD-upplösta skärm.

https://www.nordichardware.se/images/sitegraphics/fullimages/fullimages/fullimages/fullimages/smartphone_guiden.pngLenovos nya smartphone kommer att säljas tillsammans med en ny lampa kallad Lenovo Vibe Xtension Selfie Flash. Lampan drivs av ett internt batteri men är tänkt att sättas i telefonens 3,5 mm hörlursuttag för att hållas stabil och riktad mot användaren.

Lenovo Vibe Shot kommer att nå butiker i Asien i juni och säljas för motsvarande 3 000 kronor. Lampan kommer att kosta runt 250 kronor men har ännu inget officiellt lanseringsdatum.

Relaterade artiklar:

Följ Nordichardware här

NordicHardware Youtube – https://www.youtube.com/nordichardware
NordicHardware Facebook – https://facebook.com/NordicHardware 
NordicHardware Twitter – https://twitter.com/nordichardware
NordicHardware Google+ – https://plus.google.com/102413880260864582313/

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid