I höstas lanserades Honor som ett nytt varumärke för den europeiska marknaden. Varumärket ägs av Huawei men marknadsförs med det mer europeiska namnet. Snart kommer en ny modell från Honor-serien. Honor 6 Plus är en uppföljare till höstens modell som bland annat bjuder på dubbla huvudkameror på vardera 8 megapixel.

Honor 6 Plus är en uppföljare till Honor 6 från Huawei som lanserades i oktober förra året. Produkten har en 5,5 tum skärm med Full HD-upplösning, till skillnad från sin föregångares 5 tum Full HD-upplösta skärm. På telefonens baksida finns två åtta megapixelkameror som sägs kunna slå samman sin kompetens för att skapa ännu bättre bilder. Eftersom de två kamerorna sitter bredvid varandra kan de också användas för att ge användaren fler redigeringsmöjligheter än tidigare. Telefonens mjukvara erbjuder bland annat möjlighet att bestämma bilders fokusdjup genom att ändra bilders bländarvärde, inte bara vid fototillfället utan även efter att bilden tagits.

Honor 6 Plus kommer till svenska butiker senare i år och kommer att kosta runt 3 500 kronor i samband med att företaget gör en ny större satsning på det mer kostnadseffektiva varumärket.

https://www.nordichardware.se/images/sitegraphics/fullimages/fullimages/fullimages/fullimages/smartphone_guiden.pngRelaterade artiklar:

Följ Nordichardware här

NordicHardware Youtube – https://www.youtube.com/nordichardware
NordicHardware Facebook – https://facebook.com/NordicHardware 
NordicHardware Twitter – https://twitter.com/nordichardware
NordicHardware Google+ – https://plus.google.com/102413880260864582313/

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Göran123metinGadgety Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Gadgety
Medlem
Gadgety

Jag skulle vilja se en telefon med dubbla kameror, lagom långt isär, för 3D foto och filmning, 41MP och lossless zoom. Någon på Microsoft som lyssnar?

metin
Gäst
metin

hej kära nordichhardvare, och denna Rika ! Tekniks Magazines”’underbart.
när kommer Till Sverige, denna snygga mobiltelefon Huawei Honor 6plu.,men ingen svart eler vit färg, Gold eller silver färg”’Tyvärr finns inte.?
Tack’metin*

Göran123
Gäst
Göran123

Tänker definitift köpa en när den kommer för män! Synd med en för bara Honor, i dagens Hen-samhälle är det inte smart med en Hanar och en Honor…