Sony har en ny surfplatta på väg till marknaden. I år blir det en produkt med en 10,1 tum skärm i en design som är både tunnare och mindre än sin föregångare. Xperia Z4 Tablet blir marknadens tunnaste surfplatta med en högupplöst skärm och marknadens första surfplatta med Qualcomm Snapdragon 810. Vi tar en titt på den och dess tillhörande tangentbord.

Sony Xperia Z4 Tablet är namnet på Sonys senaste surfplatta. Produkten blir en av marknadens första surfplatta med Qualcomms nya Snapdragon 810-chipset och kan därför klassas som en av marknadens mest kraftfulla. Trots sin kraft har den en imponerande design och en tjocklek på 6,1 millimeter, tunnare än någon annan surfplatta med högupplöst skärm.

https://www.nordichardware.se/images/sitegraphics/fullimages/fullimages/fullimages/fullimages/smartphone_guiden.pngTack vare sina imponerande specifikationer och sin tunn design kostar Sony Xperia Z4 Tablet en hel del. Produkten kommer att nå svenska butiker i maj och säljas för 5 300 kronor. En LTE-version kommer också säljas för 6 300 kronor.

Relaterade artiklar:

Följ Nordichardware här

NordicHardware Youtube – https://www.youtube.com/nordichardware
NordicHardware Facebook – https://facebook.com/NordicHardware 
NordicHardware Twitter – https://twitter.com/nordichardware
NordicHardware Google+ – https://plus.google.com/102413880260864582313/

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Tripptrapptrullyarcod Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Arne Berg

Android nej tack

Daniel Edholm
Medlem
Daniel Edholm

Kunde de släppa en precis likadan fast med Windows och med en stylus till så hade jag (den) varit såld! Är fortfarande inte övertygad av Android som produktivitetsplattform.

Tripptrapptrull
Gäst
Tripptrapptrull

Den verkar cool, men det är för mycket pengar för en surfplatta.