I veckans avsnitt av TechBubbel dyker vi ner i vad Mark Zuckerberg vill med framtiden för Facebook, vi firar webbens 30 år, funderar på om grundarens ideer om mänskliga rättigheter för webben är en bra idé och Joel har testat Samsungs senaste mobila flaggskepp. Hur bra är den och är den värd sitt höga pris?

Spela TechBubbel 018 – Mark Zuckerberg sågar Facebook

Veckans ämnen

00:07:38 – Facebooks svaghet är deras framtid
00:46:28 – Internet som mänsklig rättighet?
01:05:40 – Test av Galaxy S10+
01:33:39 – Veckans bubbel
01:36:02 – Veckans Facepalm

Vi vill höra från dig! Har du frågor, förslag på ämnen eller bara vill säga något, skicka ett mail till techbubbel@surfa.se.

Missade du förra avsnittet? Lyssna på det här!

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

11
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
9 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Anton KarmehedJBJoel Oscarsson Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
JB
Medlem
JB

Facebook zucks;)

Anton Karmehed
Admin

Haha du använder det inte alls JB eller du är bara emot det rent generellt? 😀

JB
Medlem
JB

FB eller annat socialt media (SM) är inget för mig. Den tid jag inte använder dator vill jag vara en NORMALT social människa, innebärande närkontakt (man kan; se, höra och beröra). Mobil-prat, E-post/SMS och Skype är de enda ’verktyg’ jag använder mig av för att kommunicera. Det finns enligt (inte bara) mig alltför många negativa effekter vid användande av SM vilka överväger de positiva, inte minst ett antal stressdrivande.

PS – Sänder fortfarande ’gammaldags’ julkort

Medlem
Peter Axel Wive Söderström

Gomorron! När Google+ kom (vet inte om det är så fortfarande, spelar mindre roll nu) då delade man in sina vänner i cirklar. Ex. Familjen, Jobbkollegor, Hästpololaget, Bridgegänget, ni fattar, då kunde man välja till vilka cirklar man postade till och bara de kunde se inläggen. Tycker det var en genial idé. Smidigare än att göra grupper på Facebook och man kunde/kan kross-posta i olika cirklar. Då behöver inte mamma läsa om att jag besegrat en boss i Dark Souls. P.S. Xiaomi M365n är super att glida till jobbet på. Här får ni fem stjärnor här istället då jag inte… Läs hela »

Anton Karmehed
Admin

Morrn Peter! Fasen Google+ alltså det var tider! Jag kom aldrig riktigt in i det mest för att så får andra i umgängeskretsen använde det men det där va ju faktiskt riktigt vettigt! Blir intressant att se om FB kan göra något liknande framöver, de har ju lite användare att kunna slussa över om inte annat. 😛 Spännande med Scootern! Jag har egentligen perfekt upplägg för scooter mellan jobb och hem. Funderar lite på att köpa en men samtidigt ser jag det som en fördel att få lite extra vardagsmotion också. Har typ 10min med cykel och trycker man på… Läs hela »

Medlem
Peter Axel Wive Söderström

Jag tar ju bort nästan 60 minuters promenad varje dag så blir ett gäng mer löprundor varje vecka. Nu känner man sig ju cool när man susar fram men man vill ju inte se ut om en amerikansk tjockis som åker permobil för de inte orkar gå längre (hoppas det inte var rasistiskt =) )
Led-displayen är klart läcker, man vill ju veta hur snabbt man kör. Räckvidden för mig är inga problem då jag egentligen skulle klara mig en vecka på en laddning.

Anton Karmehed
Admin

Hehe ja det där är en jäkla balansgång. Men bra att du väger upp det! 😀 Hade varit najs med scooter vissa dagar och när man ska göra lite andra ärende osv under dagen men samtidigt vet jag att om möjligheten finns till att köra scooter istället för att cykla kommer det nog bli mycket scooter.. 😀 Jag gillar att optimera min tid så kan jag få lite gratismotion i vardagen, vilket det inte blir mycket av i jobbet annars, så är det värt mycket. Samma här faktiskt, det skulle vara väldigt specifika tillfällen jag hade behövt mer räckvidd. Ett… Läs hela »

Medlem
Peter Axel Wive Söderström

Xioamin finns ju både i svart och vitt så blir ju jättebra att köpa två!

Anton Karmehed
Admin

Haha uppvigla inte nu Peter jag är lättpåverkad för sånt där och det slutar alltid i dyra läxor! ^^