För de konsumenter som letar efter en kompakt telefon som kan klara av ett par vattenrelaterade olyckor, kan Xperia M4 Aqua vara ett alternativ. Sony presenterar nu en ny smartphone som förbättrar företagets flaggskeppsdesign och trycker in den i ett kompakt format som är helt vattentätt.

Sony har länge skrutit om sina vattentäta telefoner. Nu presenteras en ny modell som faktiskt är mer vattentät än äldre modeller. Sony Xperia M4 Aqua är Sonys första telefon som är helt vattentät utan att kräva gummiluckor framför portarna. Företaget varnar för vatten i USB-porten när den ska laddas, men utöver det ska produkten inte ha några som helst problem med vatten.

Sony Xperia M4 Aqua skeppas med en fem tum skärm med upplösning på 1 280 x 720. På telefonens framsida finns också en ny fem megapixelkamera med autofokus medan baksidan har en 13 megapixelkamera. Innanför telefonens plast- och glasskal finns ett 2 400 mAh.

https://www.nordichardware.se/images/sitegraphics/fullimages/fullimages/fullimages/fullimages/smartphone_guiden.pngSony Xperia M4 Aqua kommer till svenska butiker i maj och kommer att kosta runt 2 700 kronor.

Relaterade artiklar:

Följ Nordichardware här

NordicHardware Youtube – https://www.youtube.com/nordichardware
NordicHardware Facebook – https://facebook.com/NordicHardware 
NordicHardware Twitter – https://twitter.com/nordichardware
NordicHardware Google+ – https://plus.google.com/102413880260864582313/

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
LoppanH Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
LoppanH
Medlem
LoppanH

Man tycker ju att nåt som kostar 5000+ borde vara bättre skyddat mot vatten än dagens lurar, hoppas det där blir standard.