Idag kan vi åtnjuta ruggigt snabbt flashminne i våra datorer som får dem att kännas snabbare att interagera med, och det är en liknande prestandaskjuts Sandisk vill ge med Inand Extreme till mobila enheter, ett flashminne som satsar på låga latenser för att se till att lagringen inte blir en flaskhals under belastningar.

Inand Extreme riktas främst mot mobila enheter som surfplattor och smartphones, och lantenser och multitasking är vad som ligger i fokus. Om du håller på med att flytta eller ladda ner en fil till enhetens flashminne kommer prestandan falla i andra applikationer, både i överföringshastighet och respons, och det är någonting Sandisk vill underlätta med sitt nya flashminne.

Tanken är att Inand Extreme ska klara av att bibehålla snabb responstid och hög bandbredd även under tunga filöverföringar och multitasking. Det ska minska flashminnets tendens att bli en flaskhals och ge en prestandaupplevelse mer snarlik den hos en PC med en snabb SSD.

Massproduktionen av Inand Extreme har inletts, och vi kan vänta oss att börja se flashminnet implementerat i enheter framåt hösten.


Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid