Samsungs flaggskepp på smartphonemarknaden heter numera Galaxy S6 och skiljer sig en hel del från sina föregångare i Galaxy-familjen. Galaxy S6 är Samsungs första modell tillverkad närmast uteslutande i metall och glas, en design som ger telefonen hög premiumkänsla men också skapar viss oro i redaktionen.

Med specifikationer och läckta pressbilder i bagaget hade Samsung få överraskningar att bjuda på under presentationen av sitt nya flaggskepp. Desto mer intressant var det att för första gången lägga händerna på den nya premiummodellen som ska visa ifall även koreanska Samsung kan leverera smartphones med hög byggkvalitet.

Vi tog tillfället i akt och tittade närmare på Galaxy S6 efter presskonferensen och kunde konstatera att Samsung gjort ett bra jobb med sin nya chassidesign, samtidigt som vi är lite oroliga för telefonens framtid i händerna på vanliga konsumenter.

Med  imponerande processorkretsen Exynos 7 Octa, trådlös och supersnabb laddning samt uppgraderad funktionalitet i sitt metallhölje ska Samsung Galaxy S6 dyka upp i butiker den 10 april. Prislappen börjar på 6 990 kronor inklusive moms för instegsmodellen med 32 gigabyte lagringsutrymme.

Relaterade artiklar:

Följ Nordichardware här

NordicHardware Youtube – https://www.youtube.com/nordichardware
NordicHardware Facebook – https://facebook.com/NordicHardware
NordicHardware Twitter – https://twitter.com/nordichardware
NordicHardware Google+ – https://plus.google.com/102413880260864582313/

Annons

6
Leave a Reply

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Anna SJonas LAMaleWhaleTempelAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Magnus R
Gäst
Magnus R

Gorilla Glass 4 var det väll iaf?

Tempel
Medlem
Tempel

Dom har redan A(pple)lpha serien. Många bra saker men samtidigt grymma begränsningar. Och premiumkänsla. Hoppas ni jävla journalister är nöjda nu… Vad fan skall man köpa nu om man vill ha en greppvänlig telefon som inte är ömtåligare än kristallvaser och som inte drar åt sig fingeravtryck som flugor till lämningar efter en hund.

AMaleWhale
Gäst
AMaleWhale

[quote name=”Tempel”]Dom har redan A(pple)lpha serien. Många bra saker men samtidigt grymma begränsningar. Och premiumkänsla. Hoppas ni jävla journalister är nöjda nu… Vad fan skall man köpa nu om man vill ha en greppvänlig telefon som inte är ömtåligare än kristallvaser och som inte drar åt sig fingeravtryck som flugor till lämningar efter en hund.[/quote]

Köp en Oneplus One 🙂

Jonas L
Gäst
Jonas L

[quote name=”AMaleWhale”][quote name=”Tempel”]Dom har redan A(pple)lpha serien. Många bra saker men samtidigt grymma begränsningar. Och premiumkänsla. Hoppas ni jävla journalister är nöjda nu… Vad fan skall man köpa nu om man vill ha en greppvänlig telefon som inte är ömtåligare än kristallvaser och som inte drar åt sig fingeravtryck som flugor till lämningar efter en hund.[/quote]

Köp en Oneplus One :)[/quote]
Exakt samma tanke som jag fick när jag läste kommentaren!

Anna S
Gäst
Anna S

Tänkte bara berätta att jag är supernöjd med min nya Samsung Galaxy S6. Bästa mobilen jag haft och det känns verkligen som att de har förbättrat den på alla punkter mot tidigare modeller.