Ducky fortsätter med sitt mantra om nedskalad design och tar sitt Shine-koncept till en mindre formfaktor. Vi stannar till och klämmer på årets nya Ducky Mini, ett minitangentbord som förvisso saknar dedikerade piltangenter och siffersats, men som har fått en rad finesser för att väga upp för sin ringa storlek.

Ducky är långt ifrån först ut med att släppa ett mekaniskt tangentbord i ultrakompakt utförande, men just Ducky Mini har fått en del funktionalitet som får det att sticka ut från mängden. Det kompakta formatet innebär att Ducky har fått skala bort både siffersatsen och piltangenterna, men trots det finns det gott om funktionalitet på tangentbordets ringa yta.

Istället har Ducky använt sig av en funktionstangent för att ge lite mer flexibilitet till Mini. Med hjälp av funktionstangenten blir en uppsättning tangenter ersättare för piltangenterna, och det finns en rad andra funktioner som mediakontroll och till och med musstyrning. Hela tangentbordet är bakgrundsbelyst med samma belysningslägen som Shine-serien.

Det uppdaterade Ducky Mini bör dyka upp i handeln i juli, då med en prislapp på omkring tusenlappen.


Relaterade artiklar

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid