MSI laddar inte bara för Intels Skylake-plattform i höst utan arbetar även vidare med nuvarande entusiastplattformen Haswell-E. På Computex lanserar tillverkaren sitt MSI X99A Godlike Gaming som är fullproppat med funktionalitet men även med LED-belysning du kan styra med din surfplatta.

MSI X99A Godlike Gaming är inte det första moderkortet på marknaden med integrerad LED-belysning men sannerligen det enda vars ljusdioder går att styra med hjälp av din surfplatta eller smartphone. Med bluetooth-anslutning samt en Android och Ios app kan användare inte bara ändra färgerna på moderkortets belysning, det går även att aktivera olika ljusprofiler samt få dioderna att blinka i takt med musik du spelar från din mobila enhet.

En kanske helt onödig men ändå underhållande funktion på ett moderkort som i övrigt är utrustat till tänderna. Här finns stöd för Intels senaste Haswell-E processorer, fem PCI Express 3.0 x16 platser för grafikkort, dubbla turbo M.2 SSD-enheter, två kraftfulla Killer Gigabit ethernet-kontrollers samt stöd för USB 3.1 , en påkostad ljudkrets med 6,3 millimeters hörlursanslutning.

MSI:s värstingmoderkort ska dyka upp på marknaden under juli månad med en prislapp på drygt 4 000 kronor.

Läs mer från Computex 2015

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid