Logitech Pop vill vara världens smartaste knapp

Det smarta hemmet simplifieras ner till en enda knapp!

0

En liten, ensam knapp och en mottagare är allt som behövs med Logitech Pop som siktar in sig på att vara den smartaste knappen i världen.

En ensam liten knapp och en mottagare är allt som behövs för att kunna styra till exempel en musikspelare eller starta din TV och få igång Netflix innan du ens hunnit sätta dig ordentligt i soffan. Logitech Pop är en programmerbar knapp som kan ha flertalet lagrade kommandon för att göra lite allt möjligt i ditt smarta hem.

Den smarta knappen kan programmeras att till exempel genom ett dubbelklick starta starta en musikspelare, och med andra kommandon på samma knapp kan man styra volymen eller byta spellista. Upp till tre olika kommandon klarar varje knapp av, vilket är rätt imponerande för en enda knapp med tanke på att dom annars inte brukar ha mer färdigheter än att tända och släcka en lampa.

Para ihop denna smartknapp med en Logitech Harmony kontroller så kan du sedan styra dina TV med hjälp av knappens kommandon. Så snart så kommer du att kunna starta din TV och Netflix utan att ens behöva använda en fjärrkontroll. Denna funktion kräver dock som sagt en Logitech Harmony kontroll, en enhet som kommer i olika utföranden men som ofta är dyrare än baspaketet med Logitech Pop.

Baspaketet med Logitech Pop kommer att dyka upp i ett utförande med två stycken knappar samt en hubb som knapparna kopplas upp mot. Detta paket kostar 129 dollar, alltså runt 1200 kronor när det väl kommer till Sverige. Sedan kommer man att kunna köpa till extra knappar för 39 dollar stycket, ungefär 400 kronor.

Gamescom 2016

Fler artiklar från IFA 2016

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid