Kroppsburen teknik förväntas explodera under 2015 och Sony är en av de aktörer som tillägnar en stor del av sin monter på CES åt just klockor och smarta armband. Här får vi se mängder av nya wearables med intressant design i och med att Sony licensierar ut sin existerande teknik.

Sony är en aktör som var väldigt tidiga på pucken med smarta klockor, och erbjöd bluetooth-anslutna klockor för den professionella marknaden redan långt innan smartphones debuterade på marknaden. Tekniken har kommit långt sedan dess, och idag är både smarta klockor och armband riktigt heta produktkategorier.

Företaget har licensierat ut tekniken bakom sina armband och sina klockor i Smartwatch-familjen till diverse designföretag som därigenom har tagit fram flera olika intressanta smycken och annan kringutrustning. På plats i Sonys monter får vi kika närmare på en hel armada med armband i olika former och färger som bland annat kan hålla koll på dina steg och din puls.

Året har såklart bara börjat och vi förväntar oss få se ännu fler intressanta kroppsburna teknikprodukter under de kommande månaderna, både från Sony och dess konkurrenter. Särskilt stort förväntas det bli under Mobile World Congress i Barcelona som går av stapeln i mars.


Relaterade artiklar

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid