Vi gillade Kingston Hyperx Cloud när vi testade det i Svenska Headsetguiden, inte minst för dess goda komfort. Nu bygger tillverkaren vidare på samma koncept och visar upp Hyperx Cloud 2 på CES 2015 och vi stannar såklart till för att kika närmare på nykomlingen.

Med bra ljud och riktigt bra komfort gav vi hatten av till första generationens Kingston Hyperx Cloud, som i sin tur bygger på samma grunddesign som Qpad QH-90 – båda två av dessa har vunnit utmärkelser i vår headsetguide. Det är därför lite extra roligt att få kika närmare på Kingston Hyperx Cloud 2 som visas upp på CES 2015.

Ett av målen med Cloud 2 är att förbättra den redan bra komforten hos föregångaren, bland annat genom att lägga till memory foam i bygeln som anpassar sig efter ditt huvud. Man har även förbättrat sömmen längs med bygeln för att förbättra den övergripande kvalitetskänslan. Under huven hittar vi samma element som tidigare, och den största hårdvaruskillnaden är den medföljande kabeln med inbyggt USB-ljudkort, fjärrkontroll och hörlursförstärkare.

Kingston Hyperx Cloud 2 kommer hitta ut i butik någon gång nästa månad och förväntas ärva prislappen från sin föregångare, det vill säga omkring 800 – 900 kronor, vilket kan göra det till ett riktigt prisvärt premiumheadset. Räkna även med att få se en recension i Svenska Headsetguiden inom en snar framtid.


Relaterade artiklar

Kingston HyperX Cloud – Testvinnare i förklädnad

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Michael Z Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Michael Z
Gäst
Michael Z

Köpte en Qpad QH-90 efter att ha läst testet hos er. Tyvärr är kablarna inte av samma kvalite som själva headsetet. Fö tunna och snurrar ihop sig väldigt lätt.
Just nu har jag bara monoljud då det är nåt fel på kontakten på dosan. Headsetet kan man inte klaga på. Bra ljud och kvalite som håller.