Idag går den andra och näst sista finalen i vår stora SSD-fest på Dreamhack Summer 2016. Möt upp oss kl 13.00 vid stora scen för chans att vinna både SSD och goodies.

Vi rivstartar söndagen på Dreamhack Summer 2016 med den andra storfinalen i vår Intel SSD-fest tillsammans med CSGOSWE och Swerigs. Totalt tävlar vi ut SSD-enheter och andra godsaker värda över 70 000 kronor och alla som befinner sig vid stora scen i D-hallen klockan 13.00 har chans att vinna massvis med godsaker, förutom en SSD-enhet finns det Corsair-musmattor och mängder av goodies att inkassera för dem på plats under finaltävlingen på stora scen.

Välrenommerade chassimoddaren Johan ”Corsair Johan” Nyman kommer att finnas på scen och ta sig an utmanare men även själv bjuda på godsaker till publiken.

Tävling även för er därhemma

För er som inte är på plats i Jönköping under helgen finns det ingen anledning att förtrösta. Vi har även en exklusiv onlinetävling tillsammans med Netgear och CSGOSWE där du redan idag har chans att vinna en Netgear Nighthawk X4S NiP Edition router – signerad av världsstjärnorna i NiP.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid