In Win är närmast synonyma med unika och spännande aluminiumchassi där företagets senaste prototyp S-Frame fått stor uppmärksamhet. Med en saftig prislapp på över 7 000 kronor är S-Frame utom räckhåll för de flesta konsumenter varpå In Win S-Box kommer in i bilden – en mer prisvärd variant av det aluminiumtillverkade chassit.

In Win S-Box har precis som S-Frame tillverkats av en solid plåt av aluminium som till skillnad mot S-Frame endast vikts 4 gånger för att forma grundstommen, mot 15 vikningar som krävs för att skapa S-Frame. Detta är en av flera grepp In Win använt för att sänka produktionskostnaderna på chassit samtidigt som man med en mer sluten design hoppas locka fler traditionella konsumenter.

Chassit kommer med stöd för moderkort på upp till E-ATX format, långa grafikkort, särskilt utrymme för lättillgänglig vattenreservoar och matchar sina aluminiumpaneler med härdat glas. S-Box ska primärt dyka upp i två olika färgtema, rödsvart respektive silver.

In win har i skrivande stund inte spikat någon prislapp för S-Box men avslöjade att det troligtvis landade runt 3 000 kronor när chassit väl når butikerna. En rejäl summa för ett datorchassi men betydligt mer överkomligt än sitt aluminiumsyskon In Win S-Frame.

Relaterade artiklar:

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid