Huawei presenterar sin första smarta klocka. Huawei Watch drivs av Android Wear och skeppas med en stilren och slimmad design. Den sticker inte ut ur mängden men kan beskrivas som en av få klockor på marknaden verkligen ser ut som ett traditionellt armbandsur. Vi provar ett exemplar för att se hur väl Huawei har lyckats.

Huawei har presenterat sin första smarta klocka. Huawei Watch är en Android Wear-baserad produkt som skeppas med samma specifikationer som nästan alla andra Android Wear-produkter på marknaden. Detta betyder att det gömmer sig ett Qualcomm Snapdragon 400-chipset, 512 megabyte arbetsminne och 4 gigabyte lagringsutrymme innanför skalet. På klockans framsida finns en rund OLED-skärm på 1,4 tum med en upplösning på 400 x 400 pixlar. Runt skärmen finns en ram som är tunnare än många konkurrenter, vilket också gör att klockan är lättare än många konkurrenter.

Huawei har inte bekräftat när Watch kan tänkas nå butiker men en https://www.nordichardware.se/images/sitegraphics/fullimages/fullimages/fullimages/fullimages/smartphone_guiden.pnguppskattning är att lansering kan tänkas ske under sommaren. I nuläget finns ingen information om prissättning för klockan.

Relaterade artiklar:

Följ Nordichardware här

NordicHardware Youtube – https://www.youtube.com/nordichardware
NordicHardware Facebook – https://facebook.com/NordicHardware 
NordicHardware Twitter – https://twitter.com/nordichardware
NordicHardware Google+ – https://plus.google.com/102413880260864582313/

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid