Det råder ingen brist på kreativa moddningsprojekt på mässgolvet i Taiwan, och ett av de mest uppseendeväckande vi snubblat över hittills finns i Gigabytes bås. En thailändsk moddare har nämligen konstruerat en dator i form av en fullt bestyckad krigselefant.

Chang Thai heter den minst sagt imponerande och utstickande dator som Gigabyte skyltar med i sitt bås på Computex. Systemet, som huvudsakligen innehåller komponenter från Gigabyte och Corsair, är byggt av den thailändske moddaren Suchao Prowphong och kommer i form av en krigselefant med moderkortet på ryggen.

Hela bygget är handgjort i akryl och metall med ett imponerande detaljarbete. Vid komponenterna på ryggen hittar vi dessutom en kanon, tillverkad i lera, samt en lite hammarbärande figur föreställandes elefantens förare. Hela projektet tog tre månader att färdigställa.

Det är knappast ett moddningsprojekt som många hade haft på skrivbordet till vardags, men vi kan inte annat än lyfta på hatten för kreativiteten som ligger bakom.

Relaterade artiklar

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
S0urcerr0R Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
S0urcerr0R
Medlem
S0urcerr0R

Coolt bygge!
Det var kul att den asiatiska tjejen lyfte ögonen mot Anton när han säger ”Shang Thai”!
Hon trodde han kunde språket där en stund 🙂

PS. 2 crewmens fångad på spegel 0:35-0:40 🙂