Vi har redan stiftat bekantskap med Samsungs nya premiumtelefon Galaxy S6, men ute på mässgolvet passar vi även på att kika på en ny mellanklasstelefon med ett snarlikt namn. Vi vrider och vänder på ZTE Blade S6, en mellanklasstelefon med Android 5.0 för under 3 000 kronor.

Vi kikar in hos kinesiska ZTE och tar en titt på nya Blade S6, en ny mellanklasstelefon i samma led som den en gång väldigt populära mellanklassluren Blade. Blade S6 får en ganska generisk, vit design med en metallfärgad baksida och en fysisk hemknapp på framsidan med en kapacitiv knapp på vardera sida.

Telefonen har en femtumsskärm med 720 x 1 280 pixlar och drivs av en åttakärnig Mediatek-processor tillsammans med 2 gigabyte internminne och 16 gigabyte inbyggd flashlagring. Vi hittar även alla de vanliga trådlösa anslutningarna, däribland wifi, bluetooth och LTE.

https://www.nordichardware.se/images/sitegraphics/fullimages/fullimages/fullimages/fullimages/smartphone_guiden.pngZTE Blade 6 kommer lanseras på den svenska marknaden i april månad, då med en prislapp på cirka 2 900 kronor.

Relaterade artiklar:

Följ Nordichardware här

NordicHardware Youtube – https://www.youtube.com/nordichardware
NordicHardware Facebook – https://facebook.com/NordicHardware 
NordicHardware Twitter – https://twitter.com/nordichardware
NordicHardware Google+ – https://plus.google.com/102413880260864582313/

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
WIRN

Varför skulle man välja denna framför tex nexus 5 eller lg g2?