Under Computex 2015 passar vi på att hälsa på hos Super Flower, en aktör som har minimal utbredning på den svenska marknaden men som än dock har en hel del intressanta produkter att visa upp. Det som fångar vår uppmärksamhet lite extra är den nya nätdelen Leadex Platinum, med en rekordeffekt på upp till 2 000 watt.

Det är kanske inte så ofta någon behöver konstruera ett system som faktiskt drar upp till 2 000 watt, men för de entusiaster som faktiskt vill sträcka sig så långt har Super Flower presenterat vad de häftar är marknadens kraftfullaste nätaggregat sett till uteffekten.

Nya Leadex Platinum klarar av upp till 2 kilowatt, en uteffekt som är för extrem för användning med amerikanska elnät. Därför riktas nätdelen bara till den europeiska marknaden, och med sina 4 kilo och 220 millimeter i längd är det ett av de mest rejäla aggregaten vi handskats med. Tillsammans med Leadex-serien kommer Super Flower lansera en uppsättning sleevade kablar för den som vill utsmycka sitt system lite extra.

Prissättningen är fortfarande lite oklar, men i och med att Sverige är ett land som åtminstone har ett elnät som klarar av att driva aggregatet kommer vi antaligen få se det lanserat här i någon form framöver.

Relaterade artiklar

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SebbeMorkulMichael Z Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Michael Z
Gäst
Michael Z

Det var på tiden. de har snackat om den här modellen i 2 år. Nu kom den.
Mailar in en beställning.

Morkul
Medlem
Morkul

Alltid bra med ett nätagg man kan köra med 7st Titan X och ha marginal över… 😀

Sebbe
Medlem
Sebbe

Elleverantörerna måste ju sitta och gnugga händerna nu 😀