Udda chassilösningar finns det gott om på Computex mässgolv men tillverkaren Deepcool står ut från mängden med sitt iögonfallande TriStellar. Datorchassit som inspirerats av rymdeposet Star Wars har en unik tredelad kammardesign vars höga byggkvalitet följs av en väl tilltagen prislapp.

Deepcool hoppar på trenden med kammarindelade datorchassi men väljer att matcha detta med en rejäl dos rymdkänsla och Star Wars inspiration. TriStellar ska anspela på chassits tredelade kammardesign i samband med ett rymd och Star Wars-inspirerat designspråk. Resultatet är en minst sagt unik skapelse som rymmer både graftiga grafikkort och kraftfulla processorer i mini-ITX-moderkort.

Grafikkortet fästs i övre kammaren tillsammans med dina SSD-enheter medan moderkort och processorkylning flyttas till den högra nedre kammaren och nätdelen samt 3,5-tums hårddiskar förpassas till nedre vänstre kammaren.

TriStellar ska dyka upp i tre olika modeller med en välbyggd stålvariant redan på väg ut på marknaden med en prislapp på runt 4 000 kronor. Deepcool lovar även en något billigare aluminiummodell senare i år med en något pressad prislapp men fortsatt häftig kammardesign. Företaget visar även upp en moddad version som med sitt vit-blå färgtema och läckra detaljarbete ger oss än mer rymdvibbar. Detta är dock inte en modell som kommer att finnas i butikshyllorna

Läs mer från Computex 2015

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
S0urcerr0R Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
S0urcerr0R
Medlem
S0urcerr0R

Sablans vad snyggt!! Det där måste vara ett av dom roligaste chassina som släppts på länge!
Brandingen påminner dock om ”Intel inside” logon.