Teknik förändras och förbättras hela tiden men marknaden förändras också. Nu har flera kinesiska företag tagit sig in på den europeiska smartphonemarknaden och blivit nya konkurrenter. Företag så som Huawei har exempelvis vuxit från att stå för runt 1 procent av den svenska Android-marknaden till att äga runt 11 procent av den, på bara ett år.

Huawei är inte ensamma om att satsa på smartphones i Sverige. Många andra företag gör mycket för att konkurrera med de stora spelarna. Lenovo har exempelvis nyligen köpt ett amerikanskt varumärke för att försöka få västerländska konsumenter att köpa deras produkter. Mycket kan hända när de kinesiska företagen trampar in i Sverige.

Se videon på Surfa.se

 

Surfa bakgrund prisjakt 717 2

 

Fler klipp från Surfa.se på MWC 2016:

 


NordicHardware bevakar Mobile world congress tillsammans med Surfa.se och Prisjakt Konsument. Du hittar alla våra artiklar och videoinslag på vår samlingssida och ser fler videoreportage på Surfa.se.


Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
S0urcerr0R Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
S0urcerr0R
Medlem
S0urcerr0R

Jag ger 100 poäng av 100 möjliga till denna skräckfilm. Det var länge sen jag blev så rädd av några få minuter video. Dessa aktörer fokuserar dessutom mest på inhemsk produktion av alla detaljkomponenter (chip, chassin, sensorer osv). Detta är dock bara en klunk av ett helt hav av trendutveckling som visar på att västvärldens ödesdigra fall är nära. Historiken av outsourcing, konkurser, kompetensnedsättning, asylkaos, samhällsförfall, värderingsgrundsförfall (busliv,korruption), hälsoförfall och statsfinanser som får sig sitt heroin-skjut baserat på grandiös skuldsättning gentemot andra stater och försäljning av kärnfunktioner i samhället (tex, rättigheter för alkohol, gruvindustri, telefoni och kommunikationer inkl självaste järnvägarna,… Läs hela »