Cougar slår på stort när det kommer till satsningen på gamingtillbehör. Förutom en rad nya möss visade tillverkaren upp flera nya tangentbord där fokus bland annat låg på budgetmodellen Cougar 450K som inte bara stoltserade med en attraktiv prislapp utan även unika hybridbrytare samt en vattensäker design.

Cougare 450K är ett gamingtangentbord som riktar sig mot förhållandevis budgetmedvetna konsumenter. Cougars hybridmekaniska brytare är en nyckelkomponent som ger tangentbordet en mekanisk känsla samtidigt som tillverkningskostnaderna hålls nere. Hybridbrytarna gör det även möjligt för Cougar att vattensäkra hela tangentbordet och i sin monter visar man upp vad som bäst kan kallas ett regelrätt tangentbordsvattenfall.

Cougar 450K ska inte bara överleva välta Cola-burkar och promenader i regnet utan erbjuder även enklare bakbelysning med tre olika färger, integrerat minne för användarprofiler samt stöd för Cougars mjukvara UIX för konfigurering och programmering.

Cougars nya gamingtangentbord ska förhoppningsvis dyka upp på svenska marknaden under året och då med en prislapp på runt 600 kronor.

Läs mer från Computex 2015

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid