På Computex 2014 tar vi en titt på en nykomling i Corsairs Graphite-serie. Det handlar om Graphite 380T, som hämtar mycket av sitt designspråk från populära Graphite 600T men krympt till ett kompakt mini ITX-format. Resultatet är ett förhållandevis luftigt minichassi med ett smidigt bärhandtag.

Graphite 380T är tänkt att vara ett smidigt chassi att antingen ha stående på skrivbordet för gaming eller för att ta med till ett LAN. Det innebär dels att det bygger kring mini ITX-moderkort, men även diverse andra smidiga finesser.

Designspråket känns igen från ATX-modellen Graphite 600T, med rundade former i plast och en stomme i metall. På frontpanelen hittar vi också en fläktkontroller tillsammans med in- och utgångarna. En trevlig detalj är att ikonerna på frontpanelen är bakgrundsbelysta för enklare användning i mörka miljöer.

På toppen finns ett smidigt bärhandtag för att flytta chassit mellan rummen i hemmet eller för att ta med till ett LAN. Både till fronten och sidorna används ett perforerat material för ökat luftflöde i det överlag väldigt kompakta chassit, som samtidigt ska rymma kraftfulla komponenter.

Chassit finns i svart eller vitt och kostar cirka 129 dollar, så räkna med omkring tusenlappen när de når butik någon gång under nästa månad.


Relaterade artiklar

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid