Det finns flera fördelar med digital spänningsövervakning i nätaggregat, både i mån av stabilitet och för att få en bättre överblick över både spänningar och temperaturer. Cooler Masters tappning på digitala nätaggregat heter Master Power, som bland annat låter dig hålla koll på ditt aggregat direkt i mobiltelefonen.

På Computex 2015 får vi en förhandstitt på en ny serie nätaggregat från Cooler Master, som nu hoppar på tåget med digital spänningsövervakning. De nya aggregaten i Master Power-serien introducerar dock den digitala övervakningen med en intressant twist, nämligen att den kan användas via bluetooth.

Med hjälp av en bluetooth-sändare kan du nämligen koppla upp dig mot aggregatet med en app i din telefon eller surfplatta. Där kan du sedan se dina spänningar och temperaturer, och även justera fläktkurvan för aggregatet, lämpligt om du lämnar datorn igång över natten och vill sänka ljudnivån en aning utan att behöva sätta dig vid skrivbordet. I och med att Cooler Master även tillverkar fläktar, chassin och kylare kan det bli intressant att se hur dessa kommer kunna samverka i kommande produkter.

Vad som fortfarande är oklart är däremot prissättningen, men vi kan med goda skäl anta att Cooler Masters digitala aggregat kommer kosta en slant mer än de ordinarie aggregaten som erbjuds idag.

Relaterade artiklar

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid