Computex 2017 – De hetaste produkterna och bakom kulisserna

Vilka är redaktionens förhoppningar och favoritprodukter inför Computex?

0

Datormässan Computex öppnar i dagarna och NordicHardware finns sedvanligt på plats. Se färska videoreportage på heta produkter och följ redaktionen bakom kulisserna.

NordicHardware är på plats i Taipei Taiwan för att än en gång ta del av världens största datormässa. Computex är en av de viktigaste teknikmässorna på året som riktar sig till PC-marknaden och som vanligtvis bjuder på de största nyheterna när det kommer till komponenter och övrig PC-utrustning.

Radeon Vega, moddar och gaminglaptops

Computex pågår mellan den 30 maj och 3 juni där flera tillverkare smygstartar mässan redan dagarna innan. NordicHardware kommer att finnas på plats innan samt under hela eventet för att rapportera om de största och mest intressanta produktnyheterna. Några av godbitarna vi väntas få se mer av är en ny generations gaminglaptops, nya entusiastprocessorer från Intel (Skylake-X och Intel X299) och AMD (Threadripper ”Ryzen 9” och X399) samt AMD:s konsumentversion av Radeon Vega. Men även nya VR-lösningar och datorchassi, kylning och drösvis av spännande tillbehör. Bland redaktionens favoriter finns även datormoddar och gaminglaptops med snabba skärmar.

Se de hetaste nyheterna från Computex på NHW

Du kan följa våra videorapporter från Computex på NordicHardware.se men även på vår specialavdelning för Computex 2017. Här hittar du information om själva mässan och även bilder och foto bakom kulisserna från redaktionen i Taiwan.

Är det något som du vill att vi ska titta lite närmare på eller som du vill veta mer om? Kommentera gärna vilka förhoppningar du har och vad som du skulle vilja se mer om.

→ Följ NordicHardwares Computex-bevakning bakom kulisserna på Instagram.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid