Cellomat – Vi försöker sälja Galaxy S7 i en mobilautomat

Med Cellomat kan du reparera och sälja din telefon dygnet runt

1

Cellomat är en bankomatliknande apparat som låter dig köpa, sälja och lämna in mobiltelefoner för reparation – dygnet runt.

Cellomat kan låta som ett dåligt skämt och även om det onekligen går att göra sig rolig över den lustiga mobilomaten är dess tjänster ganska imponerande. Istället för pengar innehåller Cellomat mobiltelefoner och tillbehör av olika slag. Som användare och kund kan du köpa en ny telefon eller kringutrustning med några knapptryck, men än mer imponerande är de övriga tjänsterna.

Cellomat har egen felsökningsapp

Cellomat har även en skräddarsydd felsökningsapp som kan användas för att felsöka din telefon och sedan ligga som underlag för reparationsärende. I automaten kan du nämligen lämna din trasiga telefon, få ett kostnadsförslag på reparation och samtidigt hämta ut en lånemobil under tiden reparationen pågår.

Du kan låna en häftigare mobil för ett mindre prispåslag eller för den delen helt enkelt sälja din nuvarande telefon till en mobilmäklare.

Automater snart i USA och Spanien

Cellomat placeras i storstäder och finns idag redan aktiva i Israel men kommer snart även till Barcelona och New York. Automaten laddas med låne- och säljtelefoner samtidigt som reparationsföretag och telefonhandlare kan koppla upp sig mot automaten för att leverera reparationstjänster och även buda på telefoner som användare försöker sälja i automaten.

Cellomat är tänkt som en dygnet-runt-öppen mobilåterförsäljare och reparationsfirma som ska göra det lätt för användare att utföra sina ärende. Om och när Cellomat hittas på svensk mark är dock oklart.

MWC 2017

Fler artiklar från MWC 2017

Topp 6 smartphones på Prisjakt.se

Rubrik

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
LoppanH Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
LoppanH
Medlem
LoppanH

Man får väl anta att dom tänkt till så att man inte kan tvätta stulna mobiler i den tingesten till apparat.