Har du köpt riktigt dyra och snygga datorkomponenter eller helt enkelt vill byta ut komponenterna i din dator lite då och då kan en testbench vara ett bra alternativ till ett klassiskt datorchassi. På Computex 2015 visade Bitspower upp en testbench som levererar både funktionalitet och en stilren design.

Bitspower Pegasus Test Bench är namnet på det taiwanesiska företagets senaste testbench skapad för användare som vill att det ska vara lätt att byta ut komponenterna i sin dator. Företagets kommande plattform är byggd av ett fåtal delar aluminium och glas som tillsammans erbjuder en design som ger en imponerande byggkvalitet och stilrenhet. Istället för att slänga in funktioner och detaljer i chassit har Bitspower valt att utgå ifrån en huvudplatta av aluminium, två sidor med hål för att reglera huvudplattans vinkel och en grundplatta där nätaggregatet sitter. Utöver det finns fyra hål för vattenkylning men inte många fler funktioner eller andra konstigheter.

Bitspowers Pegasus kan komma att bli ett bra alternativ för dig som vill ha en stilren men funktionell testbench eller helt enkelt vill ha ett bra sätt att visa upp dina snygga komponenter på.

Vi vet inte säkert men vi skulle gissa att Bitspowers val av material och målgrupp höjer priset för Pegasus något över det vanliga. Bitspower har inte bekräftat något pris för modellen men har lovat att Pegasus kommer att dyka upp i butiker någon den kommande månaden.

Läs mer från Computex 2015

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
RackhamDenRöde Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
RackhamDenRöde
Gäst
RackhamDenRöde

Snyggt och smart!!! =)