Utöver sina experiment med pulsmätande möss har Mionix även presenterat en uppsättning nya produkter i mer klassiskt utförande. På plats i Las Vegas kikar vi närmare på den nya gamingmusen Castor samt en rejäl armada med nya musmattor.

Castor är namnet på det senaste tillskottet i svenska Mionix uppsättning gamingmöss. I traditionell Mionix-anda har den en enklare svart design med fokus på kvalitet och funktionalitet snarare än att sticka ut särskilt mycket estetiskt. Innanför det svarta skalet sitter en sensor på 10 000 DPI som vi känner igen från flera av Mionix andra möss, däribland Naos. Castor har dock en lite mer avskalad och smalare design, och tanken är att du ska kunna välja vilken av Mionix möss som passar din ergonomi bäst, men bibehålla samma prestanda och funktionalitet.

Samtidigt kikar vi närmare på Mionix stora skara nya musmattor i Alioth-familjen som släpps i flera olika storlekar – från de mer traditionella mattorna till riktigt enorma varianter som täcker merparten av skrivbordsytan, där den största modellen är 120 centimeter bred. Tanken med mattor i de storlekarna är att både mus och tangentbord ska stå på mattan och att du ska slippa bekymra dig över dess kanter. Dessutom visar Mionix upp en lite billigare plastmatta vid namn Izar, tänkt att vara lite mer kostnadseffektiv än sina tygsyskon i Alioth-serien.

Prislappen för Mionix Castor blir cirka 599 kronor inklusive moms, medan prissättningen för musmattorna i Alioth-serien fortfarande är lite oklar. Den billigaste mattan, Izar, kommer dock bli en ganska prisvärd historia för cirka 149 kronor.


Relaterade artiklar

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MarquzzHenrik Swenson Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Henrik Swenson
Gäst
Henrik Swenson

När släpps de gigantiska golvmattorna? eller jag menar musmattorna! 😆 Är faktiskt riktigt sugen på den näst största modellen!

Marquzz
Medlem
Marquzz

Samma här, jag har nu nämligen två musmattor, en under tangentbordet och en under musen. Det skulle vara smidigt att ha en enda stor.