Smartphonetillverkare jobbar hårt för att få sina produkter att sticka ut från mängden. Genom historien har det försökts med allt från inbyggda projektorer till anpassad mjukvara. I dag försöker Asus imponera på konsumenter genom att presentera en smartphone som har en unik egenskap och ett stort fokus: selfies.

Asus Zenphone Selfie är det taiwanesiska företagets senaste smartphone. Telefonen skeppas med en 5,5 tum skärm med Full HD-upplösning och ett Qualcomm Snapdragon 615-chipset innanför skalet. På telefonens baksida finns en 13 megapixelkamera och på framsidan en kamera av samma kaliber. Kameran på framsidan får till och med hjälp av dubbla LED-lampor för att belysa den person som står framför. Vi kan inte uttala oss om kamerans kvalitet men Asus påstår att den kan prestera väl.

Även med Zenfone Selfie har Asus valt att använda sin klassiska Zen-design som använder sig av metalliknande material. Den enda stora designnyheterna som introduceras med Zenphone Selfie är två knappar på telefonens baksida som fungerar som volymreglage och slutare för den frontmonterade kameran.

Asus har inte bekräftat exakta lanseringsdetaljer för Zenfone Selfie men har bekräftat att lansering kommer att ske under årets tredje kvartal. I nuläget finns inget pris för telefonen men med tanke på specifikationerna och telefonens medelmåttiga design bör den kosta mindre än 3 000 kronor.

Läs mer:

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid