Efter att tidigare ha kikat på Antecs kubchassi ISK600 slänger vi nu ett öga på dess storebror som presenteras på mässgolvet i Taipei. Det handlar om ISK600M, ett kubchassi för mATX-moderkort som är snarlikt den mindre modellen, men som rymmer betydligt kraftfullare komponenter.

Små chassin och barebones är en het kategori för speldatorer, och medan det främst är mini ITX som fått särskilt mycket kärlek från tillverkarna på sistone så dyker det även upp en del produkter för den lite större formfaktorm mATX. Chassit vi kikar på hos Antec är avsedd för just den formfaktorn, och är något av en storebror till mini ITX-modellen ISK600M.

Chassit har en stilrent front i aluminium, och skiljer sig från ISK600 främst på höjden. Likt lillebror så har chassit en horisontal moderkortsmontering, men med fler expansionsplatser för att få plats med större grafikkort eller exemelvis ett extra ljud- eller nätverkskort. Det finns dubbla fläktplatser i fronten och ytterligare en i bak, där Antec på mässgolvet har monterat en vattenkylare för processorn.

Prislappen förväntas bli omkring tusenlappen på den nordiska markanden, med en planerad lansering någon gång i september månad.


Relaterade artiklar

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid