Utöver mängder av nya telefoner förväntas kroppsburen teknik i alla dess former ta stor plats på årets Mobile World Congress och ett av de första exemplen vi snubblar över är Acer Liquid Leap+. Här bjuds på flera uppgraderingar sedan förra årets variant, men räcker det för att sticka ut?

Smarta klockor är kanske inte för alla, men träningsarmband har vuxit enormt i popularitet. De kan hålla koll på bland annat din stegräkning, sömn och kaloriförbränning, och flera olika hybridenheter har vuxit fram som kan fungera som en smart klocka vid behov. Ett sådant exempel är Acer Liquid Leap+, en vidareutveckling av förra årets variant, Liquid Leap.

Formatet är nästan identiskt sedan förra varianten, med ett gummiarmband och en enkel display som kan visa tid, stegräkning och annan information. Nytt för i år är dock möjligheten att byta ut armbanden efter ditt eget tycke och bättre stöd för att ta emot notiser från en mobiltelefon samt en allmänt mer finslipad mjukvara.

Medan det är ganska solida uppgraderingar kan vi inte låta bli att tycka att den här typen av träningsarmband lätt smälter in i mängden på en sådan här mässa. Kroppsburen teknik är hetare än någonsin, men det sätter också högre press på tillverkarna att hitta sin egen nisch för att locka intresse.

Relaterade artiklar:

Följ Nordichardware här

NordicHardware Youtube – https://www.youtube.com/nordichardware
NordicHardware Facebook – https://facebook.com/NordicHardware 
NordicHardware Twitter – https://twitter.com/nordichardware
NordicHardware Google+ – https://plus.google.com/102413880260864582313/

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
-Tjalve- Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
-Tjalve-
Gäst
-Tjalve-

Den verkar ju knappt funka ju 😛