Acer fortsätter satsa på smartphonemarknadens mellersta segment genom att introducera en ny smartphone kallad Liquid Jade Z. Produkten kan beskrivas som ett billigare syskon till Jade S som behåller både fysisk design, kamera och skärm. De stora skillnaderna är att Acer nu halverat kraften innanför skalet och sänkt priset med 1 000 kronor.

Acer Liquid Jade Z är namnet på Acers senaste Android-smartphone, ett billigare syskon till Liquid Jade S. Telefonen siktar in sig på marknadens mellersta segment genom att erbjuda relativt bra komponenter för ett lågt pris. På telefonens framsida finns en fem tum skärm med 720p-upplösning och på baksidan finns en 13 megapixelkamera. Telefonen behåller sitt dyrare syskons design som nu mäter 7,9 mm i tjocklek och väger 110 gram. Jade Z är alltså lättare än sin föregångare som redan var en av marknadens lättaste telefon.

https://www.nordichardware.se/images/sitegraphics/fullimages/fullimages/fullimages/fullimages/smartphone_guiden.pngDe stora skillnaderna mellan Jade S och Jade Z är att den nya modellen har hälften så mycket arbetsminne och lagringsutrymme som föregångaren. Jade Z har fortfarande ett inbyggt LTE-modem och ett batteri på 2 300 milliamperetimmar.

Acers nya smartphone kommer att nå Acers onlinebutik i maj och säljas för runt 2 000 kronor. Telefonens prissättning kan jämföras med Liquid Jade S som nu säljs för 3 000 kronor.

Relaterade artiklar:

Följ Nordichardware här

NordicHardware Youtube – https://www.youtube.com/nordichardware
NordicHardware Facebook – https://facebook.com/NordicHardware 
NordicHardware Twitter – https://twitter.com/nordichardware
NordicHardware Google+ – https://plus.google.com/102413880260864582313/

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
tal666

Bra pris… för en telefon.. Halverad ” kraft” är däremot ett stor No no… Om inte Kraften är 100x bättre än en 5 år gammal telefon..( så här skulle jag kunna hålla på hela kvällen, men poängen är… om man säger 50% bort ifrån något som ej är specificerat så beteyder det ingen ting. Om nu inte all VET vad det ursprungliga var.. och en telefon som redan kostar 3000;- i original, borde slå si slätt mot Iphone4-6 (Samsung 4-6) etc…Eller ?ÄR och var Denna telefon Revolutionerande som sålde prestanda till betydlig bättre pris än sina konkurrenter OCH vi ska… Läs hela »