Lenovo lanserar nya datormodeller i Yoga-familjen och tar sikte på konsumenter ute efter både produktivitet och underhållning. Stjärnan i de nya uppdaterade modellerna är nya gångjärn till datorernas skärmar som inte bara gör det möjligt att rotera skärmen 180 grader för att förvandla datorn till en surfplatta utan även förbättrar Wifi-täckningen.

Lenovos Yoga-familj har under längre tid varit något av en udda lösning i företagets datorutbud. Med sina roterande skärmgångjärn har de bärbara datorerna kunnat förvandlas till stora surfplattor eller placeras likt ett tält på bordet för de gånger man vill skapa sig en mer pekbaserad arbetsyta.

Med Yoga 710 tar Lenovo sina smarta gångjärn till en ny nivå. Tillverkaren kopplar samman gångjärnen med datorernas integrerade Wifi-antenner och levererar upp till 20 procent bättre Wifi-prestanda när datorerna slås ihop till tabletläge. 

Yoga 710-serien kommer i två olika storlekar med 11,6- resp. 14-tum och medan man i den mindre och mer portabla modellen får energisnåla Intel Core M-processorer är det kraftfullare Intel Core i-processorer i den 14-tum stora toppmodellen.

Priserna för Yoga 710-serien börjar på runt 8 000 kronor och de Wifi-förbättrande gångjärnen går att hitta i både 11,6- samt 14-tums modellen.


NordicHardware bevakar Mobile world congress tillsammans med Surfa.se och Prisjakt Konsument. Du hittar alla våra artiklar och videoinslag på vår samlingssida.


Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notifiera vid