K83

Gigabyte är knappast kända för stilrena produkter och särskilt inte för enkla tangentbord men företaget har en ny produkt på väg som ska förändra detta. Force K83 erbjuder en enkel design som saknar många av de funktioner som finns i många andra tangentbord på marknaden. Med färre funktioner kommer dock också ett lägre pris.

Vill man ha ett tangentbord som är både billigt och stilrent har inte Gigabyte nödvändigtvis det bästa företaget att gå till men med Force K83 blir det förändring på den saken. Företagets nya tangentbord är byggt med en enkel design i en färg: svart. Tangentbordet använder sig av Cherry MX-brytare och den första versionen av tangentbordet kommer att använda röda brytare men företaget planerar också att erbjuda blåa brytare.

För den begränsade funktionaliteten erbjuds ett relativt lågt pris som kan bli attraktivt för användare som inte kräver många funktioner utan vill fokusera på stilrenhet och pris. Gigabyte har inte bekräftat tangentbordets svenska pris men företagets amerikanska rekommenderade pris är 69 dollar.

DELA

Leave a Reply

2 Kommentarer på "Vi tar en titt på ett enkelt och stilrent mekaniskt tangentbord från Gigabyte"

Notifiera vid
avatar
Sortera efter:   senaste | äldsta | flest röster
-Boris-
Gäst

Det med vit bakgrundsbelysning hade varit något.
Söker fortfarande efter ett vanligt enkelt tangentbord med standardlayout och vit belysning. :/

Poised
Gäst

Inga bruna switchar :/ ?

wpDiscuz