Vi skrev tidigare i år om en adapter som NZXT släppte för sina Kraken-kylare, som låter dig använda dessa slutna vattenkylare till ditt grafikkort. Nu ger sig Corsair in i samma lek, och släpper adaptern HG10 som låter dig ansluta valfri kylare ur Hydro-serien till ditt grafikkort.

Vattenkylning har flera fördelar, men att bygga in ett eget vattenkylningssystem kan bli en dyr historia. Därför har Corsair nu visat upp HG10, en adapter som låter dig använda slutna vattenkylningssystem annars anpassade för CPU-kylning till ditt grafikkort.

Lösningen känns igen från exempelvis NZXT Kraken G10, och konceptet är detsamma – du byter ut grafikkortets referenskylare (lösningen fungerar inte med tredjepartskylare som har egna fästen) mot HG10, och monterar sedan valfri Corsair Hydro-kylare för kylning av själva grafikkretsen, samt en fläkt som kyler minne och spänningsregulatorer. Vad HG10 erbjuder är därmed något av en hybridkylare.

Corsair lovar att HG10 ska fungera med alla Hydro-kylare, hela vägen tillbaka till den första modellen H50. Priset ska landa på cirka 39,99 dollar eller omkring 300 kronor.


Relaterade artiklar

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notifiera vid