Felaktig Asus Router | Felsökning | Forum

A A A

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Lost password?
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_Feed sp_TopicIcon
Felaktig Asus Router
This topic is locked
Avatar
emokid
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 901
Member Since:
april 13, 2007
sp_UserOfflineSmall Offline
1
juli 17, 2015 - 8:32 f m
sp_Permalink sp_Print

När jag ska konfigurera min helt nya router, Asus RT-N10E, så får jag upp en felaktig sida. Se bild 1. Har testat starta om, reseta, uppdaterat firmware, återställt firmware. Testat med Firefox, IE och Chrome, likadant med alla. En konstig sak är att när jag startar Firefox och man ser de 6st rutor med tidigare sidor man varit på. Där visas 192.168.1.1 helt korrekt! Se bild 2. Någon som kan trolla?

Attached files

[Bilden hittades inte] [Bilden hittades inte]

Gustav Gager
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 1492
Member Since:
januari 9, 2004
sp_UserOfflineSmall Offline
1297490
juli 17, 2015 - 9:42 f m
sp_Permalink sp_Print

Har du nått antivirus eller liknande igång? I så fall, prova stäng av det.

Avatar
emokid
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 901
Member Since:
april 13, 2007
sp_UserOfflineSmall Offline
1297494
juli 17, 2015 - 12:13 e m
sp_Permalink sp_Print

Stängde av så mycket jag kunde av brandvägg och antivirus, avinstallerade ett tillägg, avaktiverade de andra. Dock ingen skillnad. Men.., säger detta dig något? ReferenceError: WPS_PBCbutton_hint_timeout is not defined

Gustav Gager
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 1492
Member Since:
januari 9, 2004
sp_UserOfflineSmall Offline
1297495
juli 17, 2015 - 12:22 e m
sp_Permalink sp_Print

WPS = Wifi Protected setup.
Det är för att du inte ska behöva koppla in en kabel för att göra installationen av routern. Funkar ibland lite sisådär.
Prova ansluta till routern fårn en annan dator, eller kanske till och med telefon/platta

Avatar
emokid
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 901
Member Since:
april 13, 2007
sp_UserOfflineSmall Offline
1297496
juli 17, 2015 - 1:19 e m
sp_Permalink sp_Print

Försökte ansluta med mobilen, står Autentiseringsproblem.

Avatar
emokid
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 901
Member Since:
april 13, 2007
sp_UserOfflineSmall Offline
1297497
juli 17, 2015 - 2:39 e m
sp_Permalink sp_Print

Säger detta något..?

Attached files

[Bilden hittades inte]

Avatar
Christer "Apexi" Norrman
Almost a full-blooded keyboard-warrior
Medlem
Forum Posts: 189
Member Since:
juni 11, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
1297500
juli 18, 2015 - 10:51 f m
sp_Permalink sp_Print

Försöker du konfigurera den via trådlösa eller trådbundet?

Avatar
emokid
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 901
Member Since:
april 13, 2007
sp_UserOfflineSmall Offline
1297501
juli 18, 2015 - 12:37 e m
sp_Permalink sp_Print

Trådbundet, men försökt trådlöst också.

Avatar
Christer "Apexi" Norrman
Almost a full-blooded keyboard-warrior
Medlem
Forum Posts: 189
Member Since:
juni 11, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
1297502
juli 18, 2015 - 2:26 e m
sp_Permalink sp_Print

Det finns två firmwares ute.
Den äldre 2.0.0.35 och den nyare 2.0.0.37. Testade du flasha in den äldre före, och isf, va det samma problem med den?

Och har du testat installera ASUS RT-N10E Utility?

När du nollställde routern. Gjorde du det via knappen på baksidan eller via webbläsaren?

Avatar
emokid
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 901
Member Since:
april 13, 2007
sp_UserOfflineSmall Offline
1297503
juli 18, 2015 - 7:05 e m
sp_Permalink sp_Print

Jag har testat båda firmware, samma problem med båda.
Har installerat Utility, när jag där kör Setup Wizard så får jag felmedelande ”Kan inte avkänna trådanslutningen.”.
Nollställde via knappen på baksidan.

Avatar
Christer "Apexi" Norrman
Almost a full-blooded keyboard-warrior
Medlem
Forum Posts: 189
Member Since:
juni 11, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
1297505
juli 19, 2015 - 10:13 f m
sp_Permalink sp_Print

Om har möjlighet så testa med en annan dator, och då enbart ha datorn kopplad till routern utan internetuppkoppling

Avatar
emokid
Kommer du hit ofta?
Medlem
Forum Posts: 901
Member Since:
april 13, 2007
sp_UserOfflineSmall Offline
1297580
augusti 7, 2015 - 11:23 f m
sp_Permalink sp_Print

Tänkte bara skriva hur det gick.. En vän testade den på sin dator, men den var likadan där. Sen gjorde han en återställning, och därefter fungerade den. Varför det inte gick när jag gjorde återställning flertal gånger, vet jag ej. Vad som orsakade problemet vet jag heller ej.
Tack för ert engagemang! 🙂

This topic is locked
Forum Timezone: Europe/Stockholm

Most Users Ever Online: 694

Currently Online:
305 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Andreas Galistel: 16287

Jonas Klar: 15897

ilg@dd: 10810

Nyhet: 10607

Mind: 10550

Ctrl: 10355

Gueno: 9881

Guest: 9344

Snorch: 8881

Callister: 8468

Newest Members:

Marcos

Kenneth Gustafsson_2

Andreas Ögren

efms42

belonzu belonz

HANS ANDERSSON

Mikael Ignatius Mårtensson

kottvepecascha

redstenboytata

ningtabgentwehe

Forum Stats:

Groups: 11

Forums: 59

Topics: 146630

Posts: 1300967

 

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 77773

Moderators: 0

Admins: 11

Administrators: nordicadmin, Henrik Berntsson, Anton Karmehed, Carl Holmberg, Joel Oscarsson, Mikael Linnér, Mikael Schwartz, Andreas Paulsson, Nickebjrk, Mattias Pettersson, EmxL