Mellandagsrean har nu officiellt slagit upp sina portar. Vi levererar några av de hetaste reatipsen från våra partners och en guide till en lyckad rea.

Årets Mellandagsrea har slagit upp sina dörrar! Julhelgen är i zenit och julmaten smälts i soffor över hela vårt avlånga land. Vad passar då bättre än att spana in de hundratals prispressade julklappar som aldrig hittade in under granen. Ett gyllene tillfälle att fördriva tid och göra kap inför det nya året.

Hitta de hetaste kampanjpriserna på NordicHardware

Under Mellandagarna kommer NordicHardware att bjuda på några av dator- och teknikbutikernas hetaste erbjudande direkt på vår responsiva kampanjsajt. Erbjudande som uppdateras kontinuerligt under helgens gång och där du även direkt kan se vilka produkter som NordicHardware eller Surfa gett köprekommendationer. Du kan samtidigt göra fynd eller sälja av gamla trotjänare i Köp- och säljannonser på forumet – helt kostnadsfritt!

 • Utvalda heta kampanjprodukter för dig som är teknik- och datorintresserad
 • Gratis annonsmarknad för dina och andras gamla prylar
 • Köprekommenderade erbjudande direkt på kampanjsajten

Precis som Black Friday och andra reatider finns det massvis med lockande erbjudande. Här är fem tips för dig som vill känna dig som mest luckosam under Mellandagsrean.

De bästa tipsen för Mellandagsrea

 1. Planera! – Ha en plan med egen topplista
  Det är sällan något här i livet faller rakt ner i knät. Bestäm dig redan innan Fredag vad du vill köpa och försök avsätta en preliminär budget för dina produkter. Använd gärna NordicHardware och Surfas tester och köpguider som vägledning, köprekommenderade produkter kommer samtidigt synas direkt på vår kampanjsajt.
 2. Sitt inte på tummarna! – Var beredd när det startar!
  Även om Mellandagsrea ofta kan erbjuda på sällan skådade prissänkningar är nästan alla erbjudande begränsade. Butiker tjänar extremt lite på de mest nedsatta produkterna, ibland inget alls, så antalet nedsatta produkter är ofta begränsade. Var snabb och håll dig uppdaterad kontinuerligt för att inte missa just “dina” bästa deals (återgå till punkt 1). Många butiker, och vår kampanjsajt, öppnar redan vid midnatt dagen innan fredag så förbered dig för en uppesittarnatt om du inte vill missa några erbjudande.
 3. Köp inte allt du ser! – “Bra deals” kan tömma din plånbok
  Innan rean startar, sätt en budget för dina totala inköp. Sparskyltar med 30-50% rabatt får de flesta av oss att ta tvivelaktiga köpbeslut. Köp helt enkelt inte “skit” du aldrig kommer att använda. Lägg pengarna på det du behöver, annars kan en rejäl rea snarare bli ännu mer kostsam än en vanlig shoppingtur.
 4. Dubbelkolla priserna! – Skenet kan bedra
  Bara för att det står 40% i rabatt behöver det inte betyda att du köper produkten 40% billigare än alla andra ställen. Har du en tydlig plan bör du bli nöjd med de flesta köp på Mellandagsrean. Vill du däremot göra de absolut bästa kapen och inget annat kan du använda prisjämförelssajter som Prisjakt och Pricerunner för att kolla produkternas prishistorik.
 5. Räkna inte med 50% på allt! – Hemelektronik har dåliga marginaler
  Alla vill vi klappa oss själva på axeln och känna att man gjort en extravagant bra affär när det vankas rea. Bli dock inte tröstlös för att din hemelektronik och datorkomponenter inte är nedsatta med 50%. Marginalerna är väldigt små på den svenska marknaden. Så även 15-20% kan vara en riktigt bra deal och helt enkelt inte bli mycket billigare.

NordicHardware plockar russinen ur kakan

För dig som bestämt dig för att inte missa några erbjudande under Mellandagarna kan vi rekommendera er att följa vår kampanjsajt. Här levererar vi under Mellandagarna ett 30-tal utvalda och kontinuerligt uppdaterade erbjudande från några av Sveriges mest erkända e-handlare. Men även en gratis annonsplats och köprekommendationer direkt i anknytning till kampanjprodukterna.

Lycka till under rean och god fortsättning.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid