IFA 2015 har nått sitt slut och det är dags för oss att prata om allt som har hänt på en av världens största teknikmässa. Vi har spenderat en hel vecka i Berlin för att leverera de senaste nyheterna till dig. Med många häftiga demonstrationer och ny produkter i ryggen listar vi nu våra absoluta favoriter och största besvikelse från IFA 2015.

IFA-mässan i Berlin arrangeras traditionsenligt under början september månad varje år. Mässan är en av världens största teknikmässa eftersom den bjuder in medierna, företagen och allmänheten. När mässan når sitt slut har cirka en kvarts miljon människor gått runt i hallarna och skådat bås som är stora som tre handbollsplaner. Med fler än 1 500 företag på plats finns det mycket att se men allt är inte bra och väldigt få saker är verkligen riktigt bra. Nu sammanfattar vi mässan genom att lista våra fem största favoriter från mässan som gått.

Redaktionens topp 5!

Här kommer alltså redaktionens egna Topp 5-lista över de häftigaste och bästa prylarna och teknikerna från hela mässan. Vi listar de saker som stod ut mest och som vi blev mest imponerade av på plats. Det fanns gott om häftiga prylar så det var inte lätt att få fram en listan men vi lyckades till slut.

I och med detta tackar vi för att ni har hängt med oss på vår täckning av IFA 2015. Det har varit en fullmatad mässa för oss och vi hoppas att ni har hittat något av värde. Som vi påpekar i videon får ni gärna komma med positiv och negativ kritik i kommentarerna nedan. Vi strävar alltid efter att förbättra oss så att vi kan ge er mer av det ni vill ha!

De mest visade klippen från IFA 2015

Vår Topp 5-lista är redaktionens egna val av häftiga prylar och tekniker. Ni läsare har på ett eget sätt plockat ut fem stora favoriter – några helt andra favroiter. Så här blir Topp 5-listan om vi bara utgår ifrån antalet visningar på Youtube.

5.

4.

3.

2.

1.

Fler nyheter från IFA:

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

9
Leave a Reply

Please Login to comment
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AMD73En annan Korven Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
AMD73
Medlem
AMD73

Ni gör ett bra jobb.Uppskattar verkligen kolla in alla video klipp ni gör.

En annan Korven
Gäst
En annan Korven

Håller med AMD73. Ni gör ett bra jobb framför kameran och det är roligt att ni gör såna här klipp. Lite konstruktiv kritik till Joel:Slappna av. 🙂 När du är ensam framför kameran går det bra och nervositeten stör inte, däremot blir du väl koncentrerad på kameran och vad du ska säga när Anton är med. Ifall du tittar på era gemensamma klipp kan du se att både du och Anton växlar mellan att titta in i kameran och den andre medan ni pratar.Skillnaden er emellan är att när du pratar och växlar mellan kameran och Anton så tittar Anton… Läs hela »

AMD73
Medlem
AMD73

[quote name=”En annan Korven”]Håller med AMD73. Ni gör ett bra jobb framför kameran och det är roligt att ni gör såna här klipp. Lite konstruktiv kritik till Joel:Slappna av. 🙂 När du är ensam framför kameran går det bra och nervositeten stör inte, däremot blir du väl koncentrerad på kameran och vad du ska säga när Anton är med. Ifall du tittar på era gemensamma klipp kan du se att både du och Anton växlar mellan att titta in i kameran och den andre medan ni pratar.Skillnaden er emellan är att när du pratar och växlar mellan kameran och Anton… Läs hela »

En annan Korven
Gäst
En annan Korven

[quote name=”AMD73″]Du har helt rätt i det du säger. Men som sagt alla i början.Jag antar Joel ser och vet om dessa saker. Han är mycket bättre en vad swecklockers var i början tex. Nu har dom gått över i för mycket mys och nära barnprogramsledare för tonåringar och vuxna barn. Jag tycker Anton och Joel är klart mycket bättre en dom var i början som sagt. Och jag är övertygad att snart blir det en bättre och mer avslappnat.[/quote]Har inte sett Sweclockers sedan början. Däremot tycker jag att de har funnit ett tilltal som passar deras målgrupp. Därmed inte… Läs hela »

AMD73
Medlem
AMD73

Jag kan inte hålla med om att nordic är samma målgrupp som sweclockers. Där är det snarare 13-16 år.Nordic anser jag mer seriöst och passar vuxna bättre.Jag fyller 42 och är mer teknik och nördig en någonsin.Nördar in mig i allt från dammsugare till traktorer.Kolla in swecklockers första fredagspanel.Jag har läst på den sidan sedan dom startade.Jag kunde inte ens skriva där för mitt nicke AMD.För där ska man heja på ett lag hahah. Så fruktansvärt töntigt patetiskt korkat barnsligt. Det går knappt läsa ens en biltest tex eller liknande om man är nörd som jag. Jag får aldrig den… Läs hela »

En annan Korven
Gäst
En annan Korven

Nu är jag inte inte på NHW:s forum utan läser endast nyheterna och där tycker jag de är ganska lika både vad det gäller information och språklig nivå. Sen kanske det är skillnad på forumdelarna.

Detta med biltest och läkare hänger jag inte riktigt med i… :sigh:

AMD73
Medlem
AMD73

[quote name=”En annan Korven”]Nu är jag inte inte på NHW:s forum utan läser endast nyheterna och där tycker jag de är ganska lika både vad det gäller information och språklig nivå. Sen kanske det är skillnad på forumdelarna.

Detta med biltest och läkare hänger jag inte riktigt med i… :sigh:[/quote]

jag menar nordic är till för oss nördar, och jag förklarade skillnad med nörd och icke nörd.

En annan Korven
Gäst
En annan Korven

Ah.

Kollade förresten fredagspanelen du länkade till. Ja, visst har där hänt en del sedan dess. De har dock bättre dynamik men de pratar sjukt långsamt och är inte alls lika bra på att använda röstregistret för att levandegöra samtalet.

Men nu är det här NHW och för att återgå till deras redaktion så vill jag förtydliga att Joel gör ett bra jobb. Jag ville bara nämna en viss utvecklingsmöjlighet. 🙂

AMD73
Medlem
AMD73

[quote name=”En annan Korven”]Ah.

Kollade förresten fredagspanelen du länkade till. Ja, visst har där hänt en del sedan dess. De har dock bättre dynamik men de pratar sjukt långsamt och är inte alls lika bra på att använda röstregistret för att levandegöra samtalet.

Men nu är det här NHW och för att återgå till deras redaktion så vill jag förtydliga att Joel gör ett bra jobb. Jag ville bara nämna en viss utvecklingsmöjlighet. :)[/quote]

Kort sagt jag håller med dig helt. trevlig helg