Den här veckan går äntligen en av årets första och största elektronikmässor av stapeln – för fjärde året i rad rapporterar vi på Nordichardware direkt från CES i Las Vegas. Vi tar plats framför kameran för att gå igenom våra förväntningar och förhoppningar!

CES i Las Vegas är en av världens största elektronikmässor som på många sätt sätter ribban för vad som komma skall under året. Med ett händelserikt 2014 i ryggen blickar vi framåt mot alla häftiga nyheter för 2015 och vi förväntar oss få stifta bekantskap med mängder av nya produkter och tekniker på mässgolvet.

I vårt introklipp går chefredaktör Karmehed igenom några av de trender vi räknar med att få se lite extra av när mässhallarna slår upp dörrarna den 6:e januari. Bland annat räknar vi med att få se nya trevliga skärmar, varav flera med frekvenssynkroniseringstekniker som Freesync och G-Sync, 4K i nästan alla tänkbara typer av enheter, kvantpunkts-TV, kroppburen teknik och, förhoppningsvis, även en hel del överraskningar.

Vi kommer rapportera löpande från mässgolvet under veckan så håll utikik här på Nordichardware.se och följ oss på Facebook och andra sociala medier för uppdateringar!

Relaterade artiklar

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid