Nordens största teknikmässa Dustin Expo har i dagarna åter slagit upp sina portar i Globen, Stockholm. Inför konsumentdagen den 16:e mars har vi varit och svängt runt inne på mässan och kikat på bland annat extrema lagringslösningar, vattentåliga surfplattor och innovativa allt-i-ett-datorer.

Dustin Expo samlar företag och tillverkare från olika hörn av Sverige och på mässgolvet hittar vi allt från mjukare produkter till rejäl hårdvara. Vi gav oss ut på mässgolvet med videokameran i högsta hugg och kan presentera ett axplock av de produkter och lösningar som fanns på plats.

Bland annat sprang vi på en gigantisk lagringsserver från HP med 240 terabyte lagringskapacitet, en båtvänlig surfplatta från Fujitsu, en herrans massa olika datorplattformar och en allt-i-ett-dator från Asus med både Windows 8 och Android under skalet.

Mässan öppnade torsdagen den 14:e mars för företag och kommer att öppna dörrarna för konsumenter lördagen den 16:e mars. Några av de övriga företag som finns på plats under mässan och visar upp produkter är Seagate, WD, Samsung, LG, HTC, Epson och många fler. Det kostar inget inträde för att ta sig in på mässan som håller öppet kl 10-17 under lördagen så håll till godo.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid