Göteborgsföretaget Inet fortsätter att kamma hem utmärkelser. När Prisjakt.se i veckan avslöjade de vinnande butikerna i sajtens årliga omröstning var det Inet som tog hem priset för Bäst kundservice samt tredje året i rad man knep priset i kategorin, Årets bästa nätbutik 2012.

Inet har förutom sin nätbutik även flera fysiska butiker runt om i landet. Förutom i Göteborg har datorhandlaren även öppnat butiker i Stockholm, Malmö och Uddevalla. Så sent som vid invigningen av Malmöbutiken tidigare i höstas öppnade vd Erik Wickman dörren för att det redan kan ligga fler expansioner i planeringen. Just kombinationen av nätbutik och fysiska butiker är något som Prisjakt nämner i sin motivering.

”Det börjar bli en följetong; Inet tar hem priset för tredje året i rad. Butiken har kräsna kunder som vill ha stort sortiment, vettiga priser och utmärkt kundservice. Göteborgarna på Inet levererar på alla plan. Dessutom har de butik i Stockholm, Malmö och Uddevalla. En välförtjänt seger!” skriver Prisjakt.se när man delar ut Årets nätbutik 2012 till Inet.

Inets kundservice var nycklen till segern i kategorin Årets bästa nätbutik och gav datorhandlaren ytterligare en vinst i Bäst kundservice 2012.

Övriga teknikbutiker som kammade hem vinster i Prisjakts omröstning är bland annat Spel & Sånt som blev årets nykomling och Discshop som knep priset som Årets spel-, bok- & filmbutik.

Alla utmärkelser och motiveringar finns att hitta på Prisjakt.se.


Relaterade artiklar:

Annons

6
Leave a Reply

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Viking1962Jacob HugossonMarquzzGhost^[Homie] Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Ghost^[Homie]
Medlem
Ghost^[Homie]

Inte illa.

Antagligen kommer de vinna sweclockers omröstning också…
De har givetvis gjort sig förtjänta av det.

GRATTIS !!

Marquzz
Medlem
Marquzz

Jag gillar Inet, så grattis 🙂

Men handlar också hos Dustin, Komplett och Webhallen och jag tycker dessa är mycket bra också. Svårt att välja nån, men Inet är ju ”underdog” så de får min röst.

Tord Nilsson
Medlem
Tord Nilsson

Inet har inte de bästa priserna så jag handlar inte så mycket där längre. Jag personligen tycker bäst om DustinHome både när det gäller priser och snabbhet, dock har jag ingen erfarenhet av reklamation från Dustin så det kan jag inte uttala mig om. Dustin och Webhallen är butikerna jag brukar handla från. Komplett som jag handlade från ofta förut har jag inte handlat hos på evigheter nu

Marquzz
Medlem
Marquzz

[quote name=”Viking1962″]Inet har inte de bästa priserna så jag handlar inte så mycket där längre. Jag personligen tycker bäst om DustinHome både när det gäller priser och snabbhet, dock har jag ingen erfarenhet av reklamation från Dustin så det kan jag inte uttala mig om. Dustin och Webhallen är butikerna jag brukar handla från. Komplett som jag handlade från ofta förut har jag inte handlat hos på evigheter nu[/quote]

Ja, varken Webhallen eller Inet har ju de bästa priserna, men jag handlar där för att de ligger i stan och jag tycker om att handla över disk ibland.

Jacob Hugosson
Medlem

Jag brukar främst handla från Inet på nätet, men det har blivit mycket Webhallen sedan de öppnade i Linköping. Trodde aldrig att en fysisk butik kunde påverka så mycket, men nu går jag bara ned på stan om jag behöver något.

Tord Nilsson
Medlem
Tord Nilsson

[quote name=”Jacob Hugosson”]Jag brukar främst handla från Inet på nätet, men det har blivit mycket Webhallen sedan de öppnade i Linköping. Trodde aldrig att en fysisk butik kunde påverka så mycket, men nu går jag bara ned på stan om jag behöver något.[/quote] Vill man ha delarna snabbt så är det en fördel om affären ligger i stan man bor i. I Västervik kommer det aldrig att finnas någon affär typ Webhallen eller Inet, det är på tok för litet för att vara lönt att öppna här. Man kanske skulle ta och åka upp till Linköping nån dag och kolla… Läs hela »