Grafikkort, skärmar och öl

IMG_6324

IMG_6325

IMG_6320

Andra produkter i fokus var grafikkort där bland annat PNY visade upp nya Quadro-grafikkort för arbetsmaskiner och Sapphire briljerade med AMD:s Radeon HD 7000-familj och visade sin förkärlek till öl och hårdvara – något som verkade vara en röd tråd bland flera av utställarna på Gandalf Roadshow. Vi i redaktionen tog seden det vi kom men passade även på att kika på Zotac som visade upp sitt korta GeForce GTX 660 Ti grafikkort och mediadatorer i miniformat med AMD:s APU-kretsar under skalet. Gigabyte passade på att visa upp en blandad kompott av speltillbehör som möss och tangentbord men även grafikkort och andra komponenter.

IMG_6315

IMG_6316

Svenska multibrackets visade att man var redo för den nya generationens grafikkort med stöd för flera skärmar, där både Nvidia Surround och AMD Eyefinity blir en allt vanligare företeelse hos svenska konsumenter. Skärmarna stod AOC för, här var det större modeller på 24- eller 27 tum med en traditionell 1080p-upplösning som stod på menyn.

Contents

Subscribe
Notifiera vid
7 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
-Tjalve-
-Tjalve-
11 Årtal sedan

Stek anton 😀

Marquzz
Marquzz
11 Årtal sedan

Feta specs!

Tony Wanderoy
11 Årtal sedan

Tack för det Anton och Nordic Hardware.

Vi hoppas på ännu bättre uppslutning, ännu fler leverantörer och ännu fler kunder till kommande år. Då kommer vi absolut att synas mer, ha fler erbjudanden, och fler aktiviteter.

Mvh Tony Wanderoy, CEO Gandalf Data