Svenska distributören Gandalf ordnade för fjärde året i rad en så kallad roadshow i Sverige där man med tre anhalter reser Sverige runt med flera av sina partners och tillverkare. Vi tog en svängom på minimässan när företagen landsteg i Malmö och knäppte lite bilder i montrarna på plats.

Gandalf grundades redan 1984 och är en svensk distributör med fokus på IT-relaterad hårdvara. Utbudet är ganska brett men det är ingen tvekan om vilka produktområden och konsumenter som är högst prioriterade. Gandalf Roadshow är ett sätt för företaget att komma i bättre kontakt med både sina tillverkarpartners men även kunder – som i detta fallet är datorbutiker och elektronikhandlare.

Men en och annan journalist lyckades också ta sig in på området och även om vi redan sett de flesta produkterna på den svenska marknaden var det intressant att se vilka företag som satsar lite extra på svenska marknaden.

IMG_6332

IMG_6339

IMG_6333

IMG_6337

Något som Gandalf och svenska konsumenter är extra intresserade av är lagringslösningar och det märktes även på Roadshow. Här hittade vi hårddisktillverkare som Western Digital, Seagate och även företag som Qnap och Buffalo där fokus ligger på externa lagringsprodukter som NAS-enheter och externa hårddiskar.

Annons

7
Leave a Reply

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Tony WanderoyMarquzz-Tjalve- Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
-Tjalve-
Gäst
-Tjalve-

Stek anton 😀

Marquzz
Medlem
Marquzz

Feta specs!

Tony Wanderoy
Medlem

Tack för det Anton och Nordic Hardware.

Vi hoppas på ännu bättre uppslutning, ännu fler leverantörer och ännu fler kunder till kommande år. Då kommer vi absolut att synas mer, ha fler erbjudanden, och fler aktiviteter.

Mvh Tony Wanderoy, CEO Gandalf Data